25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Spectacol de tradiţii şi obiceiuri, pe platoul din fata Primăriei

Ultimele știri

Spectacol de tradiţii şi obiceiuri româneşti la Paşcani, dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul este programat sâmbătă 21 septembrie, începând cu ora 15.00, pe platoul din fata Primăriei Paşcani. Grupul folcloric “Datina” din suburbia Lunca Paşcani va prezenta o şezătoare iar ansamblul “Plaiuri Păşcănene” un program artistic de dansuri populare. De asemenea interpretul Emanuel Baiceanu va susţine un mini concert de muzică populară.

Spectacolul va fi deschis de copiii de la Grădiniţă cu Program Prelungit nr. din Paşcani cu un moment artistic premiat la un concurs judeţean.

Evenimentul este organizat de Primăria Paşcani şi Biblioteca Municipală “Leonard Gavriliu” din Paşcani” împreună cu Asociaţia “Şansă 2010”, Muzeul Municipal şi Casa de Cultură, Mihail Sadoveanu” în calitate de parteneri. Coordonatorii proiectului sunt Mihaela Cojocaru şi Mirela Ancuţa.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25.5 ° C
26.2 °
25.1 °
60 %
1.9kmh
100 %
vin
25 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI