8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021

Spectacol de teatru la Casa de Cultură din Pașcani, la sfârșitul lunii septembrie

Vești bune pentru iubitorii de teatru. Casa de Cultură din Pașcani anunță un nou spectacol, la sfârșitul acestei luni. Este vorba despre piesa „Angajare de clovn”, după Matei Vișniec, care va fi pusă în scenă joi, 30 septembrie a.c., începând cu ora 19.

Actorii de la Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani vor da viață unei povești presărată cu suficiente momente umoristice, și deopotrivă cinice, în care teatru și circul fac teren comun pentru a da viață spectaculosului.

Prețul unui bilet este de 40 lei, iar elevii care vor intra în grup de minimum 10 persoane le vor putea achiziționa la jumătate de preț.

Conform organizatorilor și luna octombrie urmează să fie una plină de evenimente, iar pășcănenii se vor putea bucura în perioada următoare, atât de un spectacol de teatru cât și de un concert susținut de artistul Fuego.

Precizăm că piesa ‚Angajare de clovn” este ultima scrisă de dramaturgul Matei Vișniec înainte de plecarea din țară, o capodoperă care a obținut premiul UNITER în anul 1991.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elev confirmat cu virusul COVID 19, la Colegiul „Unirea”. Două clase se desfășoară în online

La doar câteva zile de la de la începerea noului an școlar cu prezență fizică, un elev de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul COVID 19. La aceeași unitate de învățământ un alt elev este suspect ca ar fi infectat cu coronavirus. //

Licitație pentru tablete, lansată de Primăria comunei Vânători

O licitație pentru achiziționarea de tablete necesare elevilor a fost lansată de Primăria comunei Vânători. Valoarea totală...

Ceremonial militar la Deleni

Anul acesta, continuând tradiția începută de acum nouă ani, la Deleni va fi organizată o ceremonie de...

Modificări importante în traficul rutier pășcănean. Sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu, restricții în suburbia Blăgești

Modificari importante in traficul rutier din zona Vale Pascani si suburbia Blagesti. Deciziile au fost luate in...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI