0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Spectacol de înaltă clasă! Ne-am amintit Crăciunul! – VIDEO

Emotie, bucurie, rasate, lacrimi in coltul ochiului, amintiri. Sunt doar cateva din starile prin care voluntarii care fac parte din Asociatia Sansa 2010, dar mai ales organizatorii evenimentului ne-au facut sa trecem in cadrul spectacolului ce a avut loc cu ocazia sarbatorilor de iarna, in seara de duminica, 15 decembrie.

“Sa ne amintim Craciunul” a fost unul din cele mai frumoase show-uri care s-au desfasurat pe scena Casei de Cultura “Mihail Sadovenau” din Pascani. In fata a peste 400 de oamenii, Mos Craciun alaturi de spiridusi, craciunite, ingerasi, dar si Craiasa Zapezii ne-au amintit Craciunul, dar mai ales importanta acestei sarbatori.

SANSA 2010 15.12.13

 

In spectacol au fost imbinate elemente de teatru, dans si interpretare muzicala– corala si solistica. Dupa o ora jumatate de privit un “tablou” perfect, spectatorii, la iesirea din sala, au fost intampinati de colindatorii voluntari din Asociatie, dar si de o expozitie cu vanzare de produse origami, bratari si felicitari cu tema acestei luni, dar au putut admira si expozitia de pictura a artistei Ema Ghiurca, absolventa a Universitatii George Enescu, Iasi, Facultatea de Arte Plastice, care este si un voluntar dedicat al asociatiei Sansa 2010. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow