19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Spectacol de iarnă organizat de Liceul “M. Costin” – VIDEO

  Ultimele știri

  Încă un an a mai trecut, iar spectacolul organizat de profesori împreună cu elevii de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani s-a dovedit a fi unul complex care a cuprins dans, cântec, teatru. Evenimentul a avut loc miercuri seara, în sala de spectacole de la Casa de cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. Întrarea a fost liberă.

  M COSTIN

  Sala de spectacole de la instituţia de cultură din Paşcani a fost neîncăpătoare pentru sutele de susţinători ai talentaţilor elevi care învaţă la “Miron Costin”. Evenimentul “Vine Crăciunul” a ajuns la a VI a ediţie şi profesorii care predau limba franceză şi engleză la această şcoală au pregătit cu elevii momente de teatru, dans şi cântec.

  Invitatul special al evenimentului a fost Ansamblul “Plaiuri păşcăneni” care, prin dansurile lor au ridicat spectatorii în picioare.

  Tot aici au fost prezenţi şi elevii de la Şcoala din Mogosesti Siret care au cântat colinde în limba engleză. Ei au un parteneriat cu şcoala organizatoare – Fanglais.

  Elevii implicaţi, de la cei de clasa a V a până la cei din ultimul an de liceu, au adus emoţie publicului şi prin cântecele specifice sărbătorilor de iarnă.

  Menţionăm că spectacolul “Vine Crăciunul” a ajuns în acest an la a VI a ediţie şi a fost organizat prima oară în şcoală, însă, datorită publicului numeros, de doi an se desfăşoară la Casa de Cultură din Paşcani.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet