30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Spectacol de iarnă organizat de Liceul „M. Costin” – VIDEO

Încă un an a mai trecut, iar spectacolul organizat de profesori împreună cu elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani s-a dovedit a fi unul complex care a cuprins dans, cântec, teatru. Evenimentul a avut loc miercuri seara, în sala de spectacole de la Casa de cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. Întrarea a fost liberă.

M COSTIN

Sala de spectacole de la instituţia de cultură din Paşcani a fost neîncăpătoare pentru sutele de susţinători ai talentaţilor elevi care învaţă la „Miron Costin”. Evenimentul „Vine Crăciunul” a ajuns la a VI a ediţie şi profesorii care predau limba franceză şi engleză la această şcoală au pregătit cu elevii momente de teatru, dans şi cântec.

Invitatul special al evenimentului a fost Ansamblul „Plaiuri păşcăneni” care, prin dansurile lor au ridicat spectatorii în picioare.

Tot aici au fost prezenţi şi elevii de la Şcoala din Mogosesti Siret care au cântat colinde în limba engleză. Ei au un parteneriat cu şcoala organizatoare – Fanglais.

Elevii implicaţi, de la cei de clasa a V a până la cei din ultimul an de liceu, au adus emoţie publicului şi prin cântecele specifice sărbătorilor de iarnă.

Menţionăm că spectacolul „Vine Crăciunul” a ajuns în acest an la a VI a ediţie şi a fost organizat prima oară în şcoală, însă, datorită publicului numeros, de doi an se desfăşoară la Casa de Cultură din Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Incep lucrarile pentru apa si canalizare. A avut loc prima sedinta de pregatire

Vesti bune pentru pascaneni. Lucrarile pentru extinderea si repararea...

Legislativul din Harlau, sedinta cu 14 proiecte

Legislativul din orasul Harlau este convocat in sedinta ordianra...

Concursuri de angajare la pompieri. Posturi la Pașcani, Târgu Frumos și Iași

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow