More

  Spectacol de dans în centrul Pașcaniului

  Array

  Spectacol de dans în centrul Pașcaniului

  Dacă nu aveți program pe vineri după amiază sunteți așteptați în piațeta Mihail Sadoveanu pentru a urmări un spectacol de dans șo coregrafie susținut de prichindeii talentați care sunt înscriși la Casa de Cultură dar și la Clubul Copiilor din oraș. Evenimentul se va desfășura în aer liber începând cu orele 17:30.

  Un spectacol de muzică și dans va fi pus în scenă de către elevii talentați ai Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani și Clubul Copiilor din Municipiu. Evenimentul este programat pentru ziua de 29 septembrie, începând cu orele 17:30 și poartă numele de “Ce mică-i vacanța mare!”.

  Evenimentul face parte din cadrul activităților din aceas an a instituției.

  Menționăm că în această toamnă sunt programate evenimente unde vor fi prezenți actori și artiști de renume ai țării și nu numai.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet