21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Spectacol de colinde la Deleni

În preajma sărbătorilor de iarnă locuitorii din Deleni sunt aşteptaţi să participe la un concert de colinde susţinut de preoţi şi grupuri vocale din localitate. Intrarea este liberă, iar la sfârşit participanţii vor primi gustări de post.

O nouă ediţie a concertului de colinde „Deschide uşa creştine” este programată pentru sâmbătă, 17 decembrie. Începând cu ora 17.30 sute de locuitori din Deleni sunt aşteptaţi la Căminul Cultural pentru a participa la un spectacol susţinut de corul Byzantion din Iaşi, corul de la Protopopiatul Hîrlău şi corul de la Parohia Feredeni. Prezenţi pe scenă vor fi şi artişti locali de la Ansamblul Muguri de stejar şi Coragheasca.

Concertul de colinde va ţine aproximativ două ore, iar la sfârşit locuitorii din comună şi invitaţii vor putea să schimbe păreri şi impresii la un bufet suedez, cu produse de post.

Administraţia din Deleni a aprobat suma de 20 mii lei din bugetul local pentru organizarea acestui eveniment. Proiectul a primit vot unainim din partea consilierilor prezenţi la şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii trecute.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow