17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

Spectacol cu balonul oval, printre gropi

Eveniment sportiv pe stadionul ,, Locomotiva” din Pascani. Sambata de la ora 10.00 s-au desfasurat mai multe meciuri de rugby fete, atat in campionatul pentru junioare cat si senioare. Turneul organizat o data pe an la Pascani a atras cateva sute de spectatori, incantati sa vada in teren sportivele noastre, unele din echipa nationala.

In competitie au intrat patru echipe, turnelul fiind castigat de Politehnica Iasi la seniori si Club Sportiv Rosia Montana la juniori.
Antrenorul echipei, Neculai Tarcan, este mandru de sportivele din Pascani. Ele fac performanta la cel mai inalt nivel, atat in campionatul national cat si in competitiile internationale. De exemplu la campionatele europene din acest an, echipa nationala, din care fac parte 7 sportive din Pascani, s-a clasat pe locul trei.
Chiar daca avem sportive care fac performanta, stadionul din Pascani arata ca dupa bombarbament. Si totusi meciurile programate sambata s-au desfasutat fara incidente. Mentionam ca urmatoarea etapa va avea loc la Cluj Napoca, peste doua saptamani de zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow