24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Spectacol caritabil “Târgu Frumos are talent”: Foto și Video

vivacredit.ro
answear.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
elefant.ro
creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Momente artistice inedite la Târgu Frumos. Ieri a avut loc prima ediţie a spectacolului concurs “Târgu Frumos are talent” unde timp de 3 ore talentele locale reprezentate de elevi au urcat pe scenă pentru a obţine titlul de cel mai talentat târgovăț. Pe lângă prestigiul râvnit de participanţi, adolescenţii au făcut şi un act caritabil, banii obţinuţi din vânzarea biletelor au fost donaţi unui coleg bolnav. Manifestarea a avut loc la Casa de cultură ”Garabet Ibrăileanu” începând cu ora 15.00.

Încă de la debutul showului doi adolescenţi, Raluca şi Sergiu au reuşit să ridice sala în picioare cu o melodie de dragoste în limba italiană.

După zeci de interpretări vocale au urmat momente de dans contemporan și de stradă pe melodii celebre ale unor artişti internaţionali consacraţi.

După câteva demonstraţii de battle beatbox susţinute de 3 tineri, au urmat interpretările la tobă, vioara și orgă.

Cum nu puteau lipsi melodiile şi dansurile populare, spre sfârşitul concursului pe scenă au urcat interpreţi de muzică tradiţională dar şi ansamblul Mândruţă format din tineri pasionaţi de dansul popular.

Edilul oraşului, Ionel Vatamanu le-a mulţumit celor prezenţi şi i-a anunţat pe organizatori că va cumpăra şi el 100 de bilete pentru a veni în sprijinul tânărului bolnav.

Cât juriul a deliberat, atmosfera a fost întreţinută de profesorul care i-a îndrumat pe tineri la repetiţii. Cei mai talentaţi interpreţi şi dansatori au primit diplome, iar locul I a fost ocupat de o tânăra în vârstă de 18 ani, Sorina Alexandru.

BIT TV NO COMMENT - TÂRGU FRUMOS ARE TALENT 21 APRILIE 2016 PARTEA 1

BIT TV - NO COMMENT - TÂRGU FRUMOS ARE TALENT 21 APRILIE 2016 PARTEA 2

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI