18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Spectacol caritabil “Târgu Frumos are talent”: Foto și Video

Momente artistice inedite la Târgu Frumos. Ieri a avut loc prima ediţie a spectacolului concurs “Târgu Frumos are talent” unde timp de 3 ore talentele locale reprezentate de elevi au urcat pe scenă pentru a obţine titlul de cel mai talentat târgovăț. Pe lângă prestigiul râvnit de participanţi, adolescenţii au făcut şi un act caritabil, banii obţinuţi din vânzarea biletelor au fost donaţi unui coleg bolnav. Manifestarea a avut loc la Casa de cultură ”Garabet Ibrăileanu” începând cu ora 15.00.

Încă de la debutul showului doi adolescenţi, Raluca şi Sergiu au reuşit să ridice sala în picioare cu o melodie de dragoste în limba italiană.

După zeci de interpretări vocale au urmat momente de dans contemporan și de stradă pe melodii celebre ale unor artişti internaţionali consacraţi.

După câteva demonstraţii de battle beatbox susţinute de 3 tineri, au urmat interpretările la tobă, vioara și orgă.

Cum nu puteau lipsi melodiile şi dansurile populare, spre sfârşitul concursului pe scenă au urcat interpreţi de muzică tradiţională dar şi ansamblul Mândruţă format din tineri pasionaţi de dansul popular.

Edilul oraşului, Ionel Vatamanu le-a mulţumit celor prezenţi şi i-a anunţat pe organizatori că va cumpăra şi el 100 de bilete pentru a veni în sprijinul tânărului bolnav.

Cât juriul a deliberat, atmosfera a fost întreţinută de profesorul care i-a îndrumat pe tineri la repetiţii. Cei mai talentaţi interpreţi şi dansatori au primit diplome, iar locul I a fost ocupat de o tânăra în vârstă de 18 ani, Sorina Alexandru.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident cu victime la Cristesti. Un copil a murit

Accident rutier  grav in localitatea Cristesti, pe Drumul Național...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow