14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Spectacol caritabil – Să o ajutăm pe Loredana – VIDEO

Gest impresionant din partea elevilor şi cadrelor didactice de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani. Ei au pus în scenă un adevărat spectacol de aproape două ore pentru a strânge fonduri care vor fi donate unei fete bolnave de leucemie. Şi au reuşit. Au strâns din vânzarea biletelor şi donaţii aproape 1.200 de lei. Banii vor ajunge la Loredana Anghel, elevă la Colegiul CF „Unirea” din Municipiu.

c copiilor

Oameni frumoşi şi cu suflet mare. Elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani în parteneriat cu cei de la Clubul Copiilor din oraş au organizat un spectacol caritabil. Astfel, în după amiază zilei de 25 noiembrie cei care au cumpărat bilete au fost prezenţi pentru a urmări momentele pregătite cu multă muncă şi daruire.

Activitatea de caritate a avut loc la iniţiativa clasei a X-a A a liceului. Din program nu a lipsit un moment susţinut de trupa de teatru „Fenomenalii”, solişti din şcoală, momente de iluzionism, dans şi cântec popular.

Suma strânsă din vânzarea biletelor şi a donaţiilor făcute este de aproximativ 1.200 lei, bani ce vor ajunge la Loredana Anghel din Hărmăneşti care a fost diagnosticată de către medici cu leucemie. Fata are 14 ani şi în această perioada se află internată la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi, unde face chimioterapie. Loredana Anghel este elevă la Colegiul CF Unirea din Paşcani, în clasa a IX a, însă nu a apucat să ajungă la nici un curs din cauza diagnosticului pus de către specialişti şi mai ales a stării de sănătate în care se află.

Cei cu suflet mare și care pot dona bani, a fost deschis contul RO11BRDE240SV77541542400 la BRD. Pentru persoanele din străinătate, pe lângă numărul de cont, trebui să scrieți și codul bancii (COD SWIFT) cu ajutorul căruia se va face conversia din valuta în lei. COD SWIFT- BRDEROBU.

Program:
Trupa de sans Street Dance
Puiu Eliza cu piesa „O stea”
Negru Zinaida cu piesa „Je veux”
Ispir Madalina si Ungureanu Petru, vioara si chitara
Batincu Lucian si Ciprian Plescan cu piesa „Am auzit”
Fenomenalii cu piesa de teatru „Cicalitoarea la doctor”
Daniel Nechita cu trucuri cu carti
Fenomenalii – piesa de teatru „Cicalitoare in zi de sarbatoare”
Plescan Ciprian cu Beatbox
Neamtu Elena si Ungureanu Petru cu piesa „Crazy”
Ansamblul „Izvoasul” de la Muncelu de Sus cu dansuri populare
Rotaru Nicolae cu teatru
Ciurlica Bianca cu piesa „Radioactive”
Trupa de dans a Clubului Copiilor „Anonimus”

Alte articole