29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Spectacol caritabil pentru copii cu autism

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
credius.ro
elefant.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Spectacol caritabil de excepţie pentru copii cu autism organizat de Ansamblul de dansuri populare ”Plaiuri Păşcănene”. Astfel, pe 10 mai începând cu ora 17.00 vor urca pe scena Casei de Cultură artişti de muzică populară precum Angelica Flutur, Alexandru Brădățean, Adriana Apostol, Monia Grădinaru şi Mihaela Ungureanu. Nu vor lipsi momentele artistice susţinute de tinere talente locale, dar şi scene umoristice şi dans popular al Ansamblului ”Opincuţa” .

Preţul unui bilet este de 10 lei şi poate fi cumpărat de la Casa de Cultură din municipiu şi membrii Ansamblului ”Planuri Păşcănene”. Banii obţinuţi în urma spectacolului vor fi donaţi copiilor cu autism din cadrul Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România, filiala Iaşi.

Reamintim că este al doilea spectacol caritabil organizat de ansamblul păşcănean pentru copii cu autism. Primul a avut loc pe 28 noiembrie 2014, iar banii obţinuţi din donaţii şi vânzarea biletelor au fost depuși în contul Asociaţiei ANCAAR pe 3 decembrie de Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI