18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Spectacol caritabil pentru copii cu autism

Spectacol caritabil de excepţie pentru copii cu autism organizat de Ansamblul de dansuri populare ”Plaiuri Păşcănene”. Astfel, pe 10 mai începând cu ora 17.00 vor urca pe scena Casei de Cultură artişti de muzică populară precum Angelica Flutur, Alexandru Brădățean, Adriana Apostol, Monia Grădinaru şi Mihaela Ungureanu. Nu vor lipsi momentele artistice susţinute de tinere talente locale, dar şi scene umoristice şi dans popular al Ansamblului ”Opincuţa” .

Preţul unui bilet este de 10 lei şi poate fi cumpărat de la Casa de Cultură din municipiu şi membrii Ansamblului ”Planuri Păşcănene”. Banii obţinuţi în urma spectacolului vor fi donaţi copiilor cu autism din cadrul Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România, filiala Iaşi.

Reamintim că este al doilea spectacol caritabil organizat de ansamblul păşcănean pentru copii cu autism. Primul a avut loc pe 28 noiembrie 2014, iar banii obţinuţi din donaţii şi vânzarea biletelor au fost depuși în contul Asociaţiei ANCAAR pe 3 decembrie de Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow