24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Spectacol caritabil, organizat de “M. Costin” – FOTO

elefant.ro
credius.ro
answear.ro
creditfix.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro

Ultimele știri

Eveniment de suflet realizat de profesorii și elevii de la o școală din Pașcani. S-a cântat și dansat, iar spectatorii au plătit 5 lei pentru un bilet. Cu banii strânși vor fi ajutați patru copii  cu posibilități financiare mici și bolnavi, diagnosticați cu anumite afecțiuni.

Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Două ore de spectacol cu muzică, dans și voie bună. Evenimentul organizat de două profesoare de la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani, Cristina Pavel și Maria Ungureanu, au pus în scenă diferite momente care au fost apeciate de public.

S-a început cu dansuri populare jucate de elevii care fac parte din Ansamblul “Paliuri pășcănene”. Nu a lipsit dansul Ciulandra, Bălăceanca, Hora, Rața, Coasa, Sârba și Polca. Tinerii, îmbrăcați în haine populare au ridicat spectatorii în picioare, care au aplaudat de fiecare dată. Ansamblul este coordonat de profesorul Maria Ungureanu.

Pe scenă a urcat și Corul “Rază de soare” dirijat de profesorul Cristina Pavăl. Elevii au cântat melodii populare românești. Corul are mai multe premii la activ după participări numerose la competiții de gen. Cel mai recent premiu este cel de la Olimpiada Națională de Muzică, locul I, la faza județeană.

Din program au fost și elevii Emanuel Băiceanu, premiant la concursuri de muzică, Celia Georgiana Ungureanu, Elena Ilie, Maria Cătălina Bârzu, Mădălina Ispir, Elena Neamțu și Petru Ungureanu.

La orgă a interpretat Cristian Chirvasă melodii cunoscute din interpretorul Chopin, Yiruma.

Spectacolul caritabil s-a desfășurat pe parcursul a două ore. Banii strânși de pe achiziționarea biletelor, 1.225 lei vor fi împărțiți la patru elevi, în mod egal. Cazurile de copii bolnavi și cu probleme financiare sunt de la Liceul Teoretic “Miron Costin”, școala organizatoare a evenimentului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI