24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Spectacol caritabil la biserica din Hărmăneşti

fashiondays.ro
credius.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
elefant.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Gânduri curate s-au îndreptat în aceste zile şi pentru o adolescentă care a împlinit 15 ani şi care de câteva luni a fost diagnosticată cu leucemie. În satul natal, preotul, primarul şi un profesor din Paşcani au organziat un spectacol de caritate unde au participat zeci de persoane. În timpul programului, voluntarii evenimentului au mers printre oamenii care au donat bani.

spectacol caritabil harmanesti

Prima ediţie a unui spectacol de caritate a avut loc a doua zi de Crăciun la Hărmăneștii Noi. Organizatorii sunt preotul paroh a satului, Pavel Juncu, primarul Ioan Secrieru şi profesorul Cătălina Rotaru împreună cu câţiva elevi de la Şcoala Gimnazială „Iordache Cantacuzino”. Totul a fost pus în scenă pentru a bucura sătenii şi mai ales pentru a se strânge bani care să o ajute pe Loredana, fata satului, bolnavă de leucemie.

Micuţii, emoţionaţi, au urcat pe scena amplasată în curtea bisericii din localitate şi au cântat colinde, cântece de iarnă şi au pus în scenă momente artistice.

În acest timp, voluntarii evenimentului au umblat cu o urnă printre oamenii prezenţi la evenimement şi au strâns bani pentru Loredana, care pe 22 decembrie a împlinit 15 ani. Oamenii au fost generoşi şi s-au strâns 3.400 lei, bani care au fost puşi în contul deschis pe numele ei – RO11BRDE240SV77541542400 la BRD. Pentru persoanele din străinătate, pe lângă numărul de cont, trebui să scrieţi şi codul băncii (COD SWIFT) cu ajutorul căruia se va face conversia din valută în lei. COD SWIFT- BRDEROBU.

Menţionăm că în ultima perioadă, mai mulţi elevi şi profesori au organizat evenimente unde s-au strâns bani care să-i fie de folos fetei, elevă în clasa a IX a la Colegiul CF Unirea din Paşcani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI