31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Spectacol artistic şi profesori premiaţi la Liceul „Miron Costin” Paşcani

Elevii si cadrele didactice de la Liceu Teoretic „Miron Costin” din Pascani au sarbatorit astazi, 1 martie, alaturi de invitatii de la scolile si institutiile din Pascani, zilele scolii. Evenimentul ajuns cea de a opta editie, se desfasoara traditional in prima vineri din luna martie. Oaspetii au fost primiti de elevii scolii cu flori si martisoare. Maifestarile au inceput de pe 25 februarie, fiecare catedra pregatind expozitii si concursuri.
Joi, 28 februarie, incepand cu ora 17.30 la scoala au avut loc o serie de festivitati inchinate parintilor ai caror elevi invata la aceasta unitate de invatamant. Astfel, elevii au dansat, cantat, dar si jucat in scenete de teatru, pregatite pentru parinti.
In sala de sport a liceului directorul Carmen Apostol a urat bun venit celor prezenti dupa care a inmanat diplome de apreciere pentru doua cadre didactice pensionare. Este vorba despre invatatorii Viorica Buta si Zenovia Gheorghinca, care au primit cu emotie gestul colegilor de la scoala unde au activat zeci de ani.
Elevii scolii au prezentat un spectacol artistic interpretand o sceneta, precum si melodii de muzica usoara si populara. Copiii au primit aplauze la scena deschisa pentru interpretarea lo. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow