More

  Spectacol artistic la Casa de Cultură din Pașcani

  Array

  O nouă zi de sărbătoare la Paşcani a debutat cu un spectacol în aer liber organizat de Casa de Cultură. Începând cu ora 10.00 piaţeta ”M. Sadoveanu” din municipiu a răsunat pe acordurile instrumentale ale fanfarei Trubadurii.
  Momentul artistic a fost continuat de laureaţii festivalului “Curcubeul artelor” care a încântat publicul prezent cu muzică populară şi uşoară pentru toate gusturile.

  Nu au lipsit nici scenetele jucate de micii actori ai trupei Prometeu, iar formaţia de dans sportiv Dream Dance a asigurat un moment coregrafic.

  Reamintim că mâine de la 10.30 copii sunt aşteptaţi în sala de spectacol a Casei de Cultură să urmărească piesa “Punguţa cu doi bani” pusă în scenă de actorii teatrului Luceafărul din Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI