16.6 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Spectacol aniversar la Casa de Cultură Pașcani. Ansamblul Rapsozii Siretului a împlinit patru ani de activitate

- Advertisement -

Spectacol aniversar deosebit, miercuri seara, 22 mai a.c., la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani. S-au implinit patru ani de la reinfiintarea Ansamblului Rapsozii Siretului al institutiei publice si a fost motiv de mare sarbatoare.


Cantecul si jocul moldovenesc a fost la loc de cinste pe scena si a fost deschis chiar de membrii ansamblului. Alaturi de sarbatoriti, au dansat si cantat si colaboratorii Casei de Cultura: Luiza Muscalu si Emanuel Baiceanu.

Intre timp si-a facut aparitia si cel care a reusit sa readuca in actualitate la Pascani, folclorul autentic romanesc: instructorul coregraf, Alexandru Gambuta.

La finalul programului artistic, ansamblul a fost rasplatit de public cu ropote de aplauze, iar directoarea institutiei, Daniela Calistru, le-a oferit diplome de merit tuturor membrilor. Seara de spectacol s-a incheiat cu o prestatie de succes a indragitului solist basarabean, Ion Paladi.

Mentionam ca tanarul ansamblu a participat in acesti ani la diferite festivaluri nationale si internationale. A reusit de cele mai multe ori sa uimeasca juriul si sa obtina trofee importante.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow