More

  Spectacol aniversar la Casa de Cultură Pașcani. Ansamblul Rapsozii Siretului a împlinit patru ani de activitate

  Spectacol aniversar deosebit, miercuri seara, 22 mai a.c., la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani. S-au implinit patru ani de la reinfiintarea Ansamblului Rapsozii Siretului al institutiei publice si a fost motiv de mare sarbatoare.


  Cantecul si jocul moldovenesc a fost la loc de cinste pe scena si a fost deschis chiar de membrii ansamblului. Alaturi de sarbatoriti, au dansat si cantat si colaboratorii Casei de Cultura: Luiza Muscalu si Emanuel Baiceanu.

  Intre timp si-a facut aparitia si cel care a reusit sa readuca in actualitate la Pascani, folclorul autentic romanesc: instructorul coregraf, Alexandru Gambuta.

  La finalul programului artistic, ansamblul a fost rasplatit de public cu ropote de aplauze, iar directoarea institutiei, Daniela Calistru, le-a oferit diplome de merit tuturor membrilor. Seara de spectacol s-a incheiat cu o prestatie de succes a indragitului solist basarabean, Ion Paladi.

  Mentionam ca tanarul ansamblu a participat in acesti ani la diferite festivaluri nationale si internationale. A reusit de cele mai multe ori sa uimeasca juriul si sa obtina trofee importante.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ministrul drujbă îi condamnă pe români să-i plătească lenea și prostiile (P)

  Liberalii țin morțiș să aducă România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene. În ultima lună, Comisia Europeană a emis opt decizii de...

  Incendiu devastator in satul Heci. Familie cu trei copii ramasa sub cerul liber

  Un incendiu devastator s-a petrecut in acest sfarsit de saptamana in localitatea Heci din comuna Lespezi. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU)...

  Economica.net: Primele tramvaie noi din București ar putea fi fabricate la Pașcani

  Asocierea Electroputere VFU Pașcani - Reloc Craiova a câștigat licitația pentru livrarea a 40 de tramvaie noi în București, cu posibilitatea de furnizare a...

  Opinii