18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Specialii din Iași au câștigat trofeul la tenis de masă

  Ultimele știri

  Câștigătorul evenimentului sportiv “Cupa primăverii la tenis de masă” a fost desemnat astăzi după mai multe jocuri ce s-au disputat între elevi speciali și nu numai de la școlile din județul Iași. De această dată, trofeul a plecat la Iași, fiind câștigat de echipa de la Colegiul “Ioan Holban”.

  Ziua de marți a fost desemnată ziua sportului, la Școala Specială din Pașcani. Astfel, ca în ultimii ani, a fost organizată o nouă ediție a Cupei primăverii la tenis de masa. Au participat peste 40 de elevi din opt școli din tot județul Iași.

  Concursul a fost organizat pe mai multe categorii, fete – băieți, în funcție de vârstă, la dublu și categoria special olimpics.

  După mai multe ore de joc, s-au stabilit și câștigătorii. Trofeul, făcut de elevii și profesorii de la Școala Specială din Pașcani, a fost câștigat de echipa de la Colegiul “Ioan Holban” din Iași. Echipa de la școala organizatoare, Școala Specială din Pașcani, a ocupat locul II.

  Menționăm că evenimentul sportiv are ca obiective promovarea tenisului de masă în rândurile copiilor cu dizabilități și nu numai; dezvoltarea și valorificarea calităților fizice, morale și intelectuale ale copiilor; atragerea unui număr cât mai mare de elevi în competiții sportive; dezvoltarea curajului, dârzeniei și perseverenței de a termina competiția fără abandon și dezvoltarea relațiilor de prietenie și fair-play în activitatea sportivă; formarea deprinderii de analiză corectă a ceea ce au greșit în caz de nereușită și valorificarea potențialului elevilor cu nevoi speciale.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet