More

  Spargerile de locuinte, ocupatie noua in randul tinerilor din mediul rural

  Array

  spargere tineriApar din ce in ce mai multe cazuri de spargeri date de tineri ce locuiesc in mediul rural. Doi baieti, din Ciohorani au fost identificati, vineri, de polististii pascaneni dupa ce la mijlocul lunii ianuarie au spart locuinta unei batrane, din aceeasi comuna. Infractorii au profitat de batranetea femeii si pe timpul noptii au furat mai multe bunuri si cateva produse alimentare.

  In noaptea de 15 – 16 ianuarie 2013, Ion Fieraru si Tarzan Avroian, ambii cu varsta de 18 ani, au patruns prin efractie in casa Elenei Simion, de 75 de ani, de unde au furat mai multe paturi si de-ale gurii. Desi prejudiciul este stabilit la o suma de numai 300 de lei, daca vor fi gasiti vinovati pentru infractiunea de furt calificat, infractorii risca o pedeapsa intre 3 si 15 ani de inchisoare.

  Identificati in urma actiunii polististilor desfasurata in weekend

  Identificarea celor doi barbati din Ciohorani, a facut parte din actiunea, politistilor pascaneni impreuna cu cei de la Sectia 6 Politie Rurala, desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute. Mai exact, in zilele de vineri si sambata, peste 40 de agenti de politie au desfasurat o actiune pe toate liniile de munca.
  Cele mai semnificative au fost sanctiunile aplicate de politistiii Biroului Rutier, in numar de 102 contraventii, cu o valoare de 17.945 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet