5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Spargeri la mai multe garaje din Paşcani. Printre păgubiţi fostul şef al Finanţelor Publice, Mihai Bodoaşcă

GarajeUn minor si un tanar din judetul Neamt au terorizat proprietarii de garaje din municipiul Pascani. Nu mai putin de 7 garaje au fost pradate intr-o singura noapte de catre cei doi, care au furat ce le-a picat in mana.

Faptele pentru care tinerii au fost trimisi in judecata zilele trecute de procurorii pascaneni s-au petrecut in noaptea de 15 spre 16 august. Pîntea Alexandru zis “Mitica”, in varsta de 17 ani, din Timisesti si Octavian Cosmin Andreis, de 19 ani, din Agapia s-au deplasat in Pascani, cu un tren.

Dupa ce au baut bine, la un bar din zona deal, cu ajutorul unui cleste baietii au luat la rand garajele aflate pe strazile Horia si Mihail Kogalniceanu.

La doua zile, tinerii s-au intors in oras iar dupa ce au fost legitimati de o patrula a Politiei Locale s-a aflat de faptele lor.

Intr-o singura noapte, hotii au reusit sa patrunda in sapte garaje din care au furat bunuri cum ar fi genti de voiaj, obiecte din ceramica, sticle cu alcool dar si o caseta cu bijuterii. Printre partile vatamate se numara fostul sef al Finantelor Publice, Mihai Bodoasca si sotul directoarei Colegiului National “Mihail Sadoveanu” Stefan Dumitriu. Prejudiciul creat a fost estimat la suma de 3.300 de lei, iar majoritatea bunurilor au fost recuperate dupa ce politistii le-au gasit intr-un fost C.A.P. de pe raza comunei Timisesti.

In prezent, cei doi se afla in stare de arest preventiv, la Inspectoratul de Politie al Judetului Neamt pentru aceleasi fapte de furt calificat.

Atunci cand au comis spargerile, teribilistii se aflau intr-un termen de incercare, iar daca vor fi gasiti vinovati, risca pana la 15 ani de inchisoare.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow