More

  Spargere ca in filme la Remar Pascani

  Array

  Poliţiştii păşcăneni se confruntă cu un alt furt, de această dată de la Remar Pascani. Hoţii nu s-au dat înlături de a fura sute de rulemnti dintr-o magazie.

  In urma cu aproximativ doua saptamani, profitând de întunericul nopţii şi de vulnerabilitatea sistemului de pază, persoane necunoscute inca, au pătruns intr-o magazie situata pe strada 8 Mai, in zona Unirii. Aici au reusit sa faca o gaura in perete de aproximativ 1 metru ca si diametru, apoi nestingheriti au sustras dinauntru peste 100 de bucati de rulmenti.

  Urmeaza ca angajatii REMAR sa stabileasca valoarea prejudiciului alaturi de politisti, asta pentru ca nici ei nu stiau cu exactitate ce cantitate de materiale se aflau in depozit.

  Poliţiştii desfăşoară cercetări şi în urma coroborării probelor obţinute vor fi depistaţi autorii şi straşi la răspundere pentru această faptă.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI