More

  Spargatorii unui apartament din zona vale au fost indentificati

  Array

  spargere locuintaAu fost indentificati tinerii care au spart, la jumatatea lunii decembrie, un apartament din zona vale.
  In cursul zilei de ieri, lucratorii Biroului Judiciar al Politiei Pascani, au stabilit autorii unui furt dintr-o locuinta, de pe strada Izvoarelor.

  Mai exact, pe 18 decembrie, familia Costan a depus o plangere la Politie, in care sesizau ca in perioada 14 – 18 decembrie, cand nu se aflau in localitate, din apartamentul aflat la parterul blocului A2, li s-au furat mai multe bunuri, printre care obiecte de imbracaminte si bijuterii din aur in valoare de peste 6.000 de lei.

  In urma anchetei care a durat aproximativ doua luni de zile, au fost stabiliti ca autori ai acestei infractiuni, Ion Radu, de 27 de ani, Cezar Anghel, de 19 ani si Petru Baras, in varsta de 28 de ani, toti din Pascani.
  Cel din urma a fost arestat in cursul saptamanii trecute alaturi de un alt tanar tot pentru savarsirea aceleiasi fapte. Ceilalti doi tineri vor fi cercetati in stare de libertate pentru comiterea de furt calificat, iar toti trei risca pana la 15 ani de inchisoare.

  Familia Costan a recuperat doar o mica parte din bunuri, majoritatea acestora fiind amanetate de catre infractori.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copiii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sedinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  Ajutoarele sociale vor crește din 2021. Majorări la venitul minim garantat, șomaj și ajutorul de încălzire

  Toate ajutoarele sociale vor creşte de anul viitor! Fie că vorbim de venitul minim garantat, de şomaj sau de ajutoarele pentru încălzirea locuinţei. Ce...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI