20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Spargatorii unui apartament din zona vale au fost indentificati

spargere locuintaAu fost indentificati tinerii care au spart, la jumatatea lunii decembrie, un apartament din zona vale.
In cursul zilei de ieri, lucratorii Biroului Judiciar al Politiei Pascani, au stabilit autorii unui furt dintr-o locuinta, de pe strada Izvoarelor.

Mai exact, pe 18 decembrie, familia Costan a depus o plangere la Politie, in care sesizau ca in perioada 14 – 18 decembrie, cand nu se aflau in localitate, din apartamentul aflat la parterul blocului A2, li s-au furat mai multe bunuri, printre care obiecte de imbracaminte si bijuterii din aur in valoare de peste 6.000 de lei.

In urma anchetei care a durat aproximativ doua luni de zile, au fost stabiliti ca autori ai acestei infractiuni, Ion Radu, de 27 de ani, Cezar Anghel, de 19 ani si Petru Baras, in varsta de 28 de ani, toti din Pascani.
Cel din urma a fost arestat in cursul saptamanii trecute alaturi de un alt tanar tot pentru savarsirea aceleiasi fapte. Ceilalti doi tineri vor fi cercetati in stare de libertate pentru comiterea de furt calificat, iar toti trei risca pana la 15 ani de inchisoare.

Familia Costan a recuperat doar o mica parte din bunuri, majoritatea acestora fiind amanetate de catre infractori.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow