More

  Spărgători de apartamente prinși în flagrant la Pașcani. Unul dormea pe pat iar celălalt era sub masă

  Array

  spargatoriDoi barbati din judetul Suceava au ajuns pe mainile politistilor pascaneni dupa ce au fost prinsi in flagrant intr-un apartament din zona vale in care tocmai intrasera prin efractie. Spargerea a fost sesizata prin 112, de un cetatean care trecea prin zona, iar hotii nu au mai apucat sa paraseasca locuinta.

  In seara zilei de duminica, in jurul orelor 20:00, in urma unui apel telefonic politistii s-au deplasat pe strada 22 Decembrie, din zona vale, la blocul G2. Aici acestia au observat ca geamul unui apartament aflat la parter era spart, iar trecatorii spuneau ca inauntru se afla doua persoane. Imediat, politistii au patruns in locuinta, de unde i-au luat ca din oala pe cei doi suceveni, aflati sub influenta bauturilor alcoolice. In momentul in care oamenii legii au intrat, unul din barbati dormea in pat iar celalalt de frica s-a ascuns sub masa, din camera.

  Cei doi spargatori au fost identificati in persoana lui Cezar Negriuc, de 42 de ani si Gheorghe Țibichi, de 32 ani, ambii din judetul Suceava. Potrivit anchetatorilor, unul dintre barbati cunostea apartamentul in care nu locuia nimeni deoarece a avut o relatie de concubinaj cu mostenitoarea acestuia.

  In cauza, pe numele celor doi a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru infractiunile de distrugere si violare de domiciliu iar acestia sunt cercetati in continuare, in stare de libertate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI