1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Spărgător de magazine prins în gara din Heci de poliţiştii păşcăneni

PolitieActiune a politistilor pascaneni impreuna cu agentii Politiei Piatra-Neamt pentru prinderea unui spargator de magazine. In noaptea de sambata spre duminica, lucratorii de politie l-au identificat pe un iesean, in varsta de 29 de ani, care impreuna cu un alt barbat au pradat doua magazine de calculatoare din Piatra-Neamt.

Mai exact in noaptea de 28 spre 29 martie si in data de 3 aprilie, Cosmin Viorel Ursu din Iasi impreuna cu George Stefan Ceauşu, din Ploiesti au reusit sa sustraga produse IT in valoare de 900 de milioane lei vechi, din cele doua societati comerciale. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca acestia sunt suspecti si in cazul altor furturi comise in Iasi,  iar in noaptea de sambata ieseanul a fost prins in gara din satul Heci iar prietenul sau in orasul Constanta.

Ambii au fost retinuti pentru 24 de ore iar in cursul zilei de duminica, acestia au fost arestati preventiv pentru 29 de zile dupa ce magistratii Judecatoriei din Piatra-Neamt au admis propunerea procurorilor.

Daca vor fi gasiti vinovati cei doi tineri risca pana la 15 ani de inchisoare pentru furt calificat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow