More

  Spânzurat din dragoste, salvat în ultima clipă de o vecină

  Array

  Un tânăr de 23 de ani, R.L. din Topile a vrut să își pună capăt zilelor aseară, dar din fericire a fost salvat de o vecină.
  El a luat această decizie extremă într-o stare de disperare, în urma unor certuri avute cu prietena sa. Bărbatul a fost găsit spânzurat chiar de o vecină căreia acum îi datorează viața pentru că datorită intervenției sale rapide acesta a putut fi salvat. Ea a fost cea care l-a găsit și i-a tăiat frînghia, după care a sunat la 112, iar echipajele de la Ambulanță au reușit să îl stabilizeze pe tânăr, care a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Pașcani.

  Datorită stării sale, deși stabil, el a fost trimis de la Pașcani,la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași pentru investigații ORL și consult neurologic de specialitate.

  Un caz similar de suicid, produs tot în urma unor certuri a fost soldat cu deces la Sticlăria Hîrlău, la începutul acestei săptămâni, după ce nașul victimei a alergat la preot în loc să taie frânghia finului său, pentru a încerca să îl salveze.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet