9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Sosesc ajutoarele alimentare pentru familiile nevoiase

Primarii din judetul Iasi au inceput sa primeasca ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene. La primaria Mircesti au fost aduse circa 17 tone de alimente, printre care faina de porumb, orez, biscuiti si rosii in bulion iar saptamana viitoare vor fi aduse restul alimentelor, o cantitate de 10 tone. Fiecare beneficiar primeste alimentele de baza, in total fiind o cantitate de aproximativ 35 kg.

Si la primaria Stolniceni-Prajescu au fost aduse ajutoarele alimentare insumand o cantitate de 22 tone, din totalul de aproximativ 50 de tone care sunt destinate catre 400 de locuitorii ai comunei.

Alimentele sunt distribuite cu ajutorul listelor de la Directia de Asistenta Sociala Comunitara si pot beneficia de ajutoare familiile si persoanele care au dreptul la un venit minim garantat, somerii inregistrati, pensionarii cu pensii sub 400 lei pe luna, persoanele cu handicap grav si accentuat, dar si persoane beneficiare de indemnizatii stabilite prin legi speciale ale caror venituri sunt sub 400 lei pe luna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow