2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Soseaua de centura a Pascaniului, o realitate in 2014?

sosea de centura

Soseaua de centura a Pascaniului care s-a plimbat pe la Bucuresti in ultimii ani pana ce proiectul nu a mai fost gasit de nimeni pare sa devina realitate. Cel putin asta sustine deputatul Neculai Ratoi. Parlamentarul pascanean, care nu mai fusese vazut de cateva luni bune, a aparut ca din senin cu o mega promisiune in fata electoratului. Acesta a zis ca a purtat discutii cu ministrul Sova si i-ar fi precizat faptul ca a proiectul este prins in bugetul de investitii pentru 2014 – 2020.

„Am discutat cu Dan Coman Sova, Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, si mi-a spus ca proiectul privind Soseaua de centura a municipiului Pascani este prins la finantare pe anul 2014 – 2020. Valoarea proiectului este destul de mare, fiind vorba despre o suma de 70.000.000 lei. Eu sper ca nu vor mai fi probleme si de la anul sa incepem treaba”, a precizat deputatul PSD, Neculai Ratoi.

Parlamentarul a spus ca nu s-au mai facut modificari pe proiect si ca traseul ramane acelasi: incepe de la pasarela de la Blagesti, se va construi un pod nou peste raul Siret, va trece pe langa statia de spalare vagoane CFR, ajunge in Vatra, la iesirea din Pascani (Ungurenasu), merge pe drumul Pascani – Bratesti, traverseaza izlazul Sodomeni si ajunge la iesirea din Gastesti, spre comuna Motca, unde se va intersecta cu DN 28A.

Constantinescu mai retras in promisiuni fata de colegul sau

Senatorul PSD Florin Constantinescu nu s-a aratat a fi atat de increzator in varianta lui Ratoi, dar nu a exclus posibilitatea ca acesta sa fie inclus in bugetul pe investitii din anul 2014.

„Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste activitatea domnului deputat. Eu am discutat personal cu domnul Sova, nu prin intermediari, si am solicitat acelasi lucru: proiectul Soseaua de centura sa fie prins in bugetul de pe anul viitor. Promisiuni in acest sens sunt destule. Dar deocamdata nu ma pot pronunta pana nu vad exact. Primul ministru Ponta a mai taiat dintr-o serie de proiecte care urmau sa intre la finantare pe anul 2014. Sunt aproximativ 50 de obiective care au fost prinse in schita de buget si au fost mai apoi date jos. Indiferent ce spun altii sau ce cred, eu am lista mea de prioritati pentru municipiul Pascani si ma zbat pentru ele sa fie prinse la finantare pentru anul viitor. Sunt sanse sa prind constructia unor blocuri ANL, bani la scoli, la Caminul din Lunca si asa mai departe”, a declarat senatorul PSD Florin Constantinescu.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow