22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Sorin Nacuta, început de drum pentru deputăţie

 

Liberalii păşcăneni şi-au prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul pentru alegerile generale. Este vorba despre Sorin Nacuta aflat pe locul cinci pe lista pentru Camera Deputaţilor. Preşedintele organizaţiei locale, Marius Pintilie a spus că liberalii păşcăneni se vor mobiliza în această campanie electorală pentru a obţine un rezultat cât mai bun.

Sorin Nacuta este director tehnic la RAGCL Paşcani are 46 de ani, este căsătorit şi are doi copii. El crede că are şanse reale de a ajunge în Parlamentul României, dacă liberalii vor ajunge la guvernare. În acest context doi candidaţi de pe listă ar putea face parte din viitoarele structuri guvernamentale iar locul cinci pe care se afla candidatul păşcănean ar deveni eligibil.
Menţionăm că primele patru poziţii pe lista PNL, la Camera Deputaţilor sunt ocupate de Marius Bodea, Dumitru Opera, Costel Alexe şi Alexandru Muraru. Pentru că şi locul 5 să fie eligibil PNL ar trebui să obţină în judeţul Iaşi peste 30% din voturi la alegerile generale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow