28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Sorin Iacoban: Demisia guvernului PNL pentru corupție, mușamalizare și nepăsare! (P)

Mor oamenii nu doar de COVID, ci ard de vii. De fapt arde o țară întreagă! Demisia, guvernanți incompetenț și iresponsabilii! Demisia de urgență până nu ne omorâți pe toți și rămâneți doar voi între voi să vă asigurați unii pe alții că totul este sub control!
În urma unui incendiu într-o spațiu privat, la Colectiv, Guvernul Ponta și-a înaintat demisia. În urma acestui incendiu într-un spital public, al statului român, cinstit ar fi ca Guvernul Orban să își înainteze demisia la prima oră și să se retragă din viața politică. Ce vină a avut Ponta ca au scăpat artificiile de sub control?
La 5 ani de la Colectiv, nu a fost nimeni în stare să reformeze sistemul medical românesc, astfel că trimitem în continuare răniții în Belgia. Schimbarea a 8 manageri la spitalul din Neamț s-a materializat în haos și tragedie, în timp ce ne spuneți că totul este sub control. Pentru cine este sub control? Pentru că România este acum avion fără pilot.
Spitalul de la Lețcani este și acum cu probleme foarte grave, l-ați jucat ba prin Maricel Popa, ba prin Costel Alexe, și tot nu ați rezolvat nimic! L-ați exploatat în scop pur electoral! Va veni o notă de plată scumpă pe 6 Decembrie.
Domnule Tătaru, să vă fie rușine până la cer și înapoi pentru declarațiile ticăloase pe care le-ați făcut, insultând oamenii de rând care își duc traiul de pe o zi pe alta în timp ce voi vă împărțiți funcțiile. La spitalul din Neamț a fost numit un politician ca manager, nu un doctor. Ce părere aveți, domnule Ministru?
Nu, domnule Tătaru, nu sunt toți românii vinovați pentru ce s-a întâmplat. Vinovații au un nume, un prenume, o funcție. Dacă în 2015 acesta a fost premierul Victor Ponta, acum acesta este premierul Ludovic Orban împreună cu toți cei numiți politic să gestioneze pandemia și toate problemele adiacente. Când arde un bar e vina premierului, când arde un spital e vina bieților români de rând? Nu, domnule Tătaru. Este vina voastră! Fiți bărbați, asumați-o și lăsați-i pe alții la cârmă că ați dus noțiunea de incompetență la un nivel de neimaginat.
Consiliul Județean Neamț, se laudă președintele acestuia, PSDist-ul Ionel Arsene, a investit peste 20 de milioane de lei în ultimii 2 ani pentru dotare cu aparatură medicală. N-ați fost în stare să dotați spitalele cu niște senzori de fum și niște prize adecvate. Pentru că nu ați lucrat niciunul cu specialiști, ci cu politruci.
Tot Arsene susține clar că peste 90% din spitalele din România nu au norme ISU la 5 ani după Colectiv. Iohannis spune sec că este o imensă tragedie. Alo, oameni buni, știm cu toții că este o imensă tragedie. De ce a evitat să răspundă sincer dacă se poate repeta această tragedie, rezumându-se la un ,,Doamne ferește!”?
Demisia Orban! Corupția ucide!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow