26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Sondaj privind orientarea profesională în școlile din Pașcani

- Advertisement -

Provocare pentru liceeni. O societate din Paşcani face un studiu în rândul elevilor claselor IX – XII privind orientarea profesională în şcoli. Adolescenţii interesaţi să participe la sondaj intră automat la tombolă pentru o tabletă ASUS sau un bilet la bal.

Proinvest Group va desfăşura în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie 2016 un sondaj de opinie în toate liceele din municipiul Paşcani pentru a identifica orientarea profesională a tinerilor după absolvirea studiilor. La finalul sondajului datele vor fi centralizate şi rezultatele făcute publice.

Adolescenţii care participa la studiu vor avea de completat un formular ce cuprinde 5 întrebări privind planurile de viitor, ce carieră vor să urmeze şi dacă vor să rămână în oraş sau nu. Scopul chestionarului este identificarea cauzelor care duc la plecarea tinerilor în străinătate.

Proinvest Group va organiza la fiecare liceu o tombolă unde vor participa toţi elevi care au răspuns la întrebările din chestionar. Premiile puse la bătaie sunt o tabletă ASUS şi 10 bilete la Balul Bobocilor 2016.

Reprezentanţii Proinvest Group au împărţit primele chestionare printre elevii Liceului Teoretic “M. Costin” şi cei de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow