More

  Somaj, de regula, la Casa de Cultura. Nici o activitate culturala, pana la toamna

  Array

  Daca inca mai sperati sa iesiti cu prietenii sau familia la un spectacol de muzica sau de teatru, in acesta vara, fara sa fiti nevoiti sa mergeti in alta localitate, aflati ca activitatile Casei de Cultura, cele aflate in programul aprobat de Consiliul Local s-au topit, probabil din cauza caniculei de afara.

  Mai exact, pana la jumatatea lunii septembrie nu va fi organizata nici o activitate culturala pe motiv ca pascanenii ar fi plecati in concediu de odihna. Asta desi in perioada 1- 15 august ar trebui sa aiba loc o serie de activitati dedicate sarbatorii crestine “Adormirea Maicii Domului”.

  Abia din septembrie conducerea institutiei va incerca sa mai aduca pe scena Casei de Cultura un spectacol de teatru, cel mai probabil o trupa de la Barlad cu piesa ,,D’ale carnavalului” de I L Caragiale, dupa care urmeaza o noua pauza pentru pregatirea editiei a noua a actiunii “Domilor profesori, cu dragoste”.

  Vacanta prelungita

  In vacanta prelungita, dar platita din buzunarul pascanenilor, pare sa fie si conducerea institutiei care in loc sa organizeze spectacole atractive se multumeste sa anticipeze lipsa de interes a pascanenilor si din cand in cand sa mai scoata o boxa pe balcon pentru a risipi plictiseala celor care isi petrec timpul in Piata Casei de Cultura.

  Directoarea Marioara Preutu a gasit si o explicatie: politicienii locali sunt de vina pe motiv ca nu se inteleg intre ei si pentru ca unerori interpreteaza actiunile Casei de Cultura ca fiind cu tenta politica. Ramane de vazut cand anume alesii locali vor sprijini si vor analiza cu responsabilitate activitatea si performantele Casei de Cultura asa incat institutia sa redevina un factor important de educatie in municipiul nostru.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp