More

  Solutii la sensul unic din zona Vale. Indicatoarele de intrare in oras vor fi schimbate

  Array

  Consilierii pascaneni cauta solutii pentru rezolvarea problemelor aparute dupa restrictiile de circulatie de pe strada Izvoarelor din zona Vale. Pentru ca o portiune de drum este cu sens unic iar locatarii din apropiere nu mai pot ajunge in parcare decat dupa ce inconjoara intreg cartierul alesii locali au venit astazi cu propuneri. Consilierul Marius Pintilie a cerut executivului ca si strada dintre blocurile B12 si B13 sa fie cu sens unic asa incat masinile sa circule mai usor in acea zona.
  Mai mult el a atras atentia ca politistii locali ar trebui sa fie mai indulgenti cu soferii care nu tin cont de indicator si circula si in sens opus iar amenzile sa fie inlocuite cu mai multe actiuni de informare si prevenire.
  Viceprimarul Vasile Axinte a precizat ca a cerut coordonatorilor de proiecte de la ADR Piatra Neamt permisiunea ca restrictia de sens unic sa fie mutata spre intersectia cu strada Mihai Eminescu, dupa parcarea pentru masini.
  In acelasi context consilierul Vasile Haldan a cerut revizuirea amplasarii unor semne de intrare in oras. Edilul municipiului a spus ca el ear urma sa fie schimbate sic a va initia cu un proiect de hotarare in acest sens.
  Mentionam ca acesta restrictie rutiera a fost aplicata ca urmare a obligatiilor asumate de fosta adminsitratie prin Planul de Dezvoltare a Zonei Vale, pe strazile care au fost reabilitate din fonduri europene.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI