More

  Soluție pășcăneană pentru parcarea mașinilor

  Array

  O firmă din Paşcani a lansat deja o soluţie pentru rezolvarea problemei parcărilor în zonele aglomerate. Este vorba despre un sistem de parcare modulară, unic în România proiectat şi executat de un grup de specialişti de la Proinvest Paşcani.

  Parcarea modulară a fost deja lansată în municipiul Roman de pe 30 mai a.c., localitate de unde provine directorul diviziei de proiectare, Cătălin Dumbravă. Parcarea este întinsă pe o suprafaţă de 1110 mp, cu parter şi etaj, având o capacitate de 49 locuri de parcare şi 3 stand by. La intrare administraţia locală a montat un aparat de taxat, iar costul pentru o oră este de 1 leu.

  Din spusele directorului Cătălin Dumbravă, proiectul ar putea fi implementat şi la Paşcani, unde în momentul de faţă lipsa locurilor de parcare este o problema acerbă, dar rămâne la decizia administraţiei locale dacă vrea să investească în parcări modulare.

  Reprezentanţii administraţiei locale admit că proiectul este interesant şi vor lua în calcul această varianta dacă găsesc locuri unde ar putea fi amplasate astfel de parcări şi costurile sunt accesibile.

  Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Contact Steel şi Modern Construct din Roman. Valoarea investiţiei s-a ridicat la 1,2 mil. lei, iar perioada de execuţie a fost de 2 ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI