16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Solicitări de ajutor bănesc la audiențele din Pașcani

Tot mai mulţi păşcăneni se prezintă la Primărie pentru a cere bani necesari să îşi cumpere medicamente, să îşi îngroape morţii sau să îşi achite diferite datorii. Numai astăzi s-au prezentat 3 păşcăneni cu astfel de solicitări.

De exemplu, un păşcănean cere ajutor financiar de la administraţia locală pentru fiul său internat la Paliative. Bărbatul spune că din cauza operaţiilor costisitoare, precum şi a medicamentelor nu mai face faţă cheltuielilor, mai ales că are o pensie de numai 440 lei. Bărbatul va primi un ajutor de urgenţă.

Un alt caz este al unui tânăr care a solicitat ajutor de înmormântare. Laurenţiu Zaharia locuieşte în suburbia Boșteni, nu are nici un venit, iar în prima zi de Paşti i-a murit cineva din familie şi a fost nevoit să împrumute bani pentru funeralii.

Nu au lipsit nici cererile pentru medicamente. Din cauza că are venitul mic, iar tratamentele sunt costisitoare şi acest păşcănean a solicitat ajutor financiar de la administraţia locală.

Menţionăm că audienţele de astăzi au fost ţinute de viceprimarul municipiului, Vasile Axinte. Printre solicitările păşcănenilor s-au aflat şi solicitări pentru rezolvarea unor probleme de fond funciar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow