14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Sold out la comedia jucată de Magda Catone și Claudiu Bleonț, pe 1 noiembrie la Pașcani

Sold out la comedia jucată de Magda Catone și Claudiu Bleonț, pe 1 noiembrie la Pașcani

La câteva zile de când a fost anunțată prezența actorilor de renume la Pașcani, Magda Catone și Claudiu Bleonț, biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Piesa de teatru se va juca miercuri seara, începând cu ora 19, pe scenea Casei de Cultură din oraș. Se anunță o seară frumoasă, unde la final cu siguranță o să vă întrebați – până la urmă, cine conduce? bărbatul sau femeia?

Nici un bilet nu mai este de vânzare la piesa de teatru – Un Bărbat şi mai multe femei -jucată de actorii Magda Catone și Claudiu Bleonț. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de cultură din oraș, pe 1 noiembrie începând cu ora 19. Organizatorii spun cu bucurie că cele peste 300 de bilete s-au vândut din prima clipă de când a fost anunțată comedia.

Comedia de Leonid Zorin abordează într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu.

Organizatorii spun că ne vom întreba cu siguranță despre care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow