More

  Sold out la comedia jucată de Magda Catone și Claudiu Bleonț, pe 1 noiembrie la Pașcani

  Sold out la comedia jucată de Magda Catone și Claudiu Bleonț, pe 1 noiembrie la Pașcani

  La câteva zile de când a fost anunțată prezența actorilor de renume la Pașcani, Magda Catone și Claudiu Bleonț, biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Piesa de teatru se va juca miercuri seara, începând cu ora 19, pe scenea Casei de Cultură din oraș. Se anunță o seară frumoasă, unde la final cu siguranță o să vă întrebați – până la urmă, cine conduce? bărbatul sau femeia?

  Nici un bilet nu mai este de vânzare la piesa de teatru – Un Bărbat şi mai multe femei -jucată de actorii Magda Catone și Claudiu Bleonț. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de cultură din oraș, pe 1 noiembrie începând cu ora 19. Organizatorii spun cu bucurie că cele peste 300 de bilete s-au vândut din prima clipă de când a fost anunțată comedia.

  Comedia de Leonid Zorin abordează într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu.

  Organizatorii spun că ne vom întreba cu siguranță despre care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet