More

  Șoferul TIR-ului care a omorât trei oameni din Ambulanță, este cercetat in libertate

  Array

  Tânărul de 27 de ani din Pașcani care ieri a provocat un accident cumplit pe Pasarela de la Beclean va fi cercetat în libertate – asta au decis în urmă cu câteva minute judecătorii din Beclean. Parchetul va face recurs la decizia Judecătoriei Beclean.

  Șoferul TIR-ului a fost reținut pentru 24 de ore și procurorii au cerut arestarea acestuia pentru uciderea din cuplă a trei oameni însă magistrații au stabilit că tânărul nu reprezintă un pericol social și au decis că acesta va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

  El nu are voie să părăsească țara până la finalizarea anchetei și a rămas și fără permisul de conducere.

  Sursele noastre spun că procurorii nu sunt mulțumiți de hotărârea luată de Judecătoria Beclean și că vor ataca decizia la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Până se va înregistra însă recursul, șoferul este liber să plece.

  În tot acest timp trupurile neînsuflețite ale celor doi copii și al ambulanțierului care au piredut lupta cu viața după ce au fost striviți de TIR au ajuns acasă… Gabriela este plânsă de rude în satul Cristur Șieu unde trupul mic și firav a fost depus în această după-amiază.

  Sicriul în care se află ambulanțierul Ioan Pop Munte a ajuns la capela municipală din Bistrița.

  Cei doi vor fi înmormântați sâmbătă, ca o coincidență, ambii în satul Cristur Șieu.

  La Arșița, în comuna Măgura Ilvei, a ajuns în această seară și cortegiul funerar care l-a adus de la Mureș pe Viorel. Copilul va fi condus pe ultimul drum duminică.

  Sursa Bistriteanul.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp