30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Șoferul și pasagerul, cercetați penal pentru acte expirate

Politia Rutiera PascaniTot mai multi soferi din Pascani circula cu autoturismele desi adeseori acestea au autorizatiile provizorii expirate. Este si cazul unui batran din Pascani care s-a urcat la volanul unei masini fara a verifica daca actele sunt in regula.

Alexandru V. in varsta de 63 de ani a fost depistat in trafic, ieri, in jurul orelor 10:45, de politistii Biroului Rutier, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, de aproximativ jumtate de an, din data de 18.10.2012. In urma controlului efectuat, agentii au mai aflat ca pasagerul din dreapta, Silviu B., in varsta de 34 de ani, este proprietarul de drept a masinii si cel care i-a incredintat autoturismul batranului.

În cauză, celor doi le-au fost întocmite dosare de urmărire penală conf. O.U.G. 195/2002, art. 85 alin 1 şi art. 86 alin 3 pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi încredinţarea cu ştiinţă a unui astfel de autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow