More

  Şoferul primăriei Stolniceni Prăjescu a omorât un pieton

  Array

  Un angajat al Primăriei din Stolniceni Prăjescu a accident mortal un bărbat. Este vorba despre Cornel Luchian care a lovit cu maşina un pieton ce a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis. Angajatul primăriei se întorcea de la Bucureşti, fiind trimis de primar la Ministerul Dezvoltării să depună un proiect. Sunt voci, însă, care spun că Luchian ar fi fost trimis de edil să-i cumpere struguri.

  Accident mortal în judeţul Vrancea, provocat de către Cornel Luchian, salariat al primăriei Stolniceni Prăjescu. Bărbatul în vârstă de 52 de ani nu a putut evita pietonul care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.  În urmă impactului, bărbatul din comuna Gugeşti a murit.

  Potrivit poliţiştilor, evenimentul a avut loc pe DN2 E85, în afară localităţii Popeşti în noaptea de 2 spre 3 octombrie. „La dată de 2 octombrie a.c., orele 01.10, pe DN2 E85, km 167+590 m, în afara localităţii Popeşti, un bărbat, de 52 ani, din comuna Stolniceni Prăjescu, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat mortal un bărbat, din comuna Gugeşti, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.” se arată într-un comunicat emis de biroul de presă al IPJ.

  Sătenii din comună spun că şoferul Primăriei s-ar fi dus cu maşină instituţiei pentru a cumpără struguri din judeţul Vrancea. Primarul Costel Hugeanu susţine însă că salariatul instituţiei se afla în interes de serviciu. El se întorcea de la Bucureşti, de la Ministerul Dezvoltării acolo unde a depus un proiect pentru comună. Edilul localităţii crede că este ţinta unor dezinformări din partea celor care îi vor funcţia şi că în comună a început deja campania electorală.

  Menţionăm că în cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii din Vrancea continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului rutier.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI