11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

Şoferul care a accidentat mortal o femeie şi a fugit a fost arestat preventiv

Şoferul care ar fi omorât o femeie în urma unui accident rutier produs la Motca cu câteva minute inainte de trecerea dintre ani, a fost identificat şi arestat. Este vorba despre Ionuţ Bălan, un tânăr în vârstă de 27 de ani din comună Mirosloveşti care avea permisul de conducere suspendat. După comiterea accidentului, a abandonat autoturismul în municipiul Roman. În cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 20 de zile, conform comunicatului de presă al IPJ Iaşi

UPDATE://ACCIDENT RUTIER MORTAL Î N COMUNA MO ŢCA

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din cupă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau procurorului.

La data de 31.12.2017, la ora 23:57,polițiștii Polițiștii Biroului Rutier Pașcani

au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28 A, în localitatea Moţca, din jud.Iaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, în timp ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșată de un auto, care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 01.01.2018 a fost identificat presupusul conducător auto: un tânăr de 27 ani, despre care existau indicii că ar urma să părăsească țara.

Acersta a fost depistat de polițiști Postului de Poliție Moțca pe raza comunei Moțca.

În urmaverificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere reținut.

Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza mun. Roman, din jud. Neamț.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ladata de 02.01.2018 acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 20 de zile.

Bărbatul a fost reintrodus în Arestul I.P.J. Iaşi.

COMUNICAT IPJ IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow