35.4 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
35.4 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Soferii si scolile din Targu Frumos sub vizorul politistilor

În data de 18.02.2014, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, pe linia neacordării priorităţii de trecere pietonilor, ocazie cu care au obţinut următoarele rezultate:

– persoane legitimate – 57
– auto controlate – 54
– sancţiuni aplicate – 21
– certificate de înmatriculare reţinute – 1
– valoarea sancţiunilor aplicate – 3240 lei

A fost depistat şi sancţionat contravenţional Ţ. Ionuţ, de 22 ani, din Târgu Frumos, întrucât a traversat strada Cuza Vodă din oraş, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 17.02.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor, a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ.
Cu această ocazie s-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază, au fost organizate întâlniri cu personalul unităţilor de învăţământ şi au fost controlate 6 unităţi de alimentaţie publică.
Poliţiştii au legitimat 12 persoane, şi au depistat 5 elevi absentând de la cursuri.
Acţiunile au caracter permanet şi sunt derulate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ pentru descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
35.4 ° C
36.3 °
32 °
39 %
2.2kmh
87 %
mie
35 °
joi
33 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI