More

  Soferii si scolile din Targu Frumos sub vizorul politistilor

  Array

  În data de 18.02.2014, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, pe linia neacordării priorităţii de trecere pietonilor, ocazie cu care au obţinut următoarele rezultate:

  – persoane legitimate – 57
  – auto controlate – 54
  – sancţiuni aplicate – 21
  – certificate de înmatriculare reţinute – 1
  – valoarea sancţiunilor aplicate – 3240 lei

  A fost depistat şi sancţionat contravenţional Ţ. Ionuţ, de 22 ani, din Târgu Frumos, întrucât a traversat strada Cuza Vodă din oraş, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

  La data de 17.02.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor, a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ.
  Cu această ocazie s-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază, au fost organizate întâlniri cu personalul unităţilor de învăţământ şi au fost controlate 6 unităţi de alimentaţie publică.
  Poliţiştii au legitimat 12 persoane, şi au depistat 5 elevi absentând de la cursuri.
  Acţiunile au caracter permanet şi sunt derulate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ pentru descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI