More

  Şoferii de Italia adevărate catastrofe în trafic (VEZI VIDEO)

  Array

  Accident CeferistilorIn traficul rutier din municipiul Pascani au aparut in ultima perioada o multitudine de masini cu numere straine, in special inmatriculate in Italia. O buna parte din soferii care au venit in concediu, nu respecta regulile de circulatie iar mult mai grav in unele situatii demonstreaza ca nu le cunosc.

  Nu putine au fost incidentele in care masinile cu numere straine ajung in intersectii iar conducatorii auto care au obtinut permise de conducere, in Italia, pur si simplu nu stiu cum sa procedeze, daca au sau nu prioritate de trecere.

  Un astfel de eveniment rutier s-a petrecut in urma cu doua saptamani, in capatul strazii Ceferistilor la intersectia cu strada Dragos Voda. Camera de supraveghere montata in zona a suprins exact momentul in care o soferita ce circula cu o masina cu numere de Italia i-a taiat calea altui autoturism si l-a izbit in plin. Desi aceasta avea indicatorul stop nu a oprit pentru a se asigura si astfel a fost la un pas sa produca o tragedie. Din fericire, masinile au suferit doar avarii la caroserie si nu au fost inregistrate victime.

  Intrebati de reporterii TV BIT ce parere au despre colegii lor care circula in tarile straine, taximetristii au declarat ca multi dintre acestia au obtinut permisul foarte usor si nu cunosc regulile elementare de circulatie.

  Unul dintre conducatorii de taxi a precizat ca s-a aflat in aceeasi situatie suprinsa de camere, cand un sofer nu a oprit la stop in intersectia de pe strada Ceferistilor si a fost la un pas sa intre in masina sa.

  Cert este ca in zilele urmatoare romanii care muncesc in Italia se vor intoarce la traiul din strainatate, iar astfel traficul rutier din municipiu va fi mult mai sigur si fluid.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI