16.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Şoferii de Italia adevărate catastrofe în trafic (VEZI VIDEO)

Accident CeferistilorIn traficul rutier din municipiul Pascani au aparut in ultima perioada o multitudine de masini cu numere straine, in special inmatriculate in Italia. O buna parte din soferii care au venit in concediu, nu respecta regulile de circulatie iar mult mai grav in unele situatii demonstreaza ca nu le cunosc.

Nu putine au fost incidentele in care masinile cu numere straine ajung in intersectii iar conducatorii auto care au obtinut permise de conducere, in Italia, pur si simplu nu stiu cum sa procedeze, daca au sau nu prioritate de trecere.

Un astfel de eveniment rutier s-a petrecut in urma cu doua saptamani, in capatul strazii Ceferistilor la intersectia cu strada Dragos Voda. Camera de supraveghere montata in zona a suprins exact momentul in care o soferita ce circula cu o masina cu numere de Italia i-a taiat calea altui autoturism si l-a izbit in plin. Desi aceasta avea indicatorul stop nu a oprit pentru a se asigura si astfel a fost la un pas sa produca o tragedie. Din fericire, masinile au suferit doar avarii la caroserie si nu au fost inregistrate victime.

Intrebati de reporterii TV BIT ce parere au despre colegii lor care circula in tarile straine, taximetristii au declarat ca multi dintre acestia au obtinut permisul foarte usor si nu cunosc regulile elementare de circulatie.

Unul dintre conducatorii de taxi a precizat ca s-a aflat in aceeasi situatie suprinsa de camere, cand un sofer nu a oprit la stop in intersectia de pe strada Ceferistilor si a fost la un pas sa intre in masina sa.

Cert este ca in zilele urmatoare romanii care muncesc in Italia se vor intoarce la traiul din strainatate, iar astfel traficul rutier din municipiu va fi mult mai sigur si fluid.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

Mărturii dramatice. Valul 4 la Ambulanţă: 20 solicitări pe oră, zi şi noapte, la Iaşi

„Noi suntem cu mâinile goale, la fel ca soldaţii care merg la război şi care nu au...

DEPUTATUL VASILE TOMA, INTREBARI PENTRU PNL

Domnule Premier, domnule Președinte al Camerei Deputaților, doamnelor și domnilor miniștri și demnitari PNL, Congresul sau demisia! Domnule...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI