21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Șoferii au fost verificați de polițiști. Unul a fost găsit băut la volan

ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE

La data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, cât şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.600 lei, dintre care 68 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră, iar 6 pentru alte abateri. De asemenea, au fost controlate 71 de autovehicule, reţinute 1 permis de conducere şi 1 certificat de înmatriculare.

Exemple: Un tânăr de 22 ani, din comuna Valea-Seacă, a fost depistat, conducând un autoturism pe raza municipiului Paşcani sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 1.125 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 39 ani, din comuna Cristeşti a fost depistat conducând un autoturism pe raza municipiului Paşcani fără a purta centura de siguranţă, iar autovehiculul nu avea dotările prevăzute de lege. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 250 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow