Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat, de 67 de ani, din comuna Ruginoasa, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 280 D, în comuna Ruginoasa, având suspendat dreptul a conduce vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au depistat o tânără, de 29 de ani, din comuna Mogoșești Siret, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 104, în comuna Mogoșești Siret, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării acesteia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânăra a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

SURSA: IPJ Iasi

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider