More

  Șoferi amendați pe raza orașului Hîrlău

  ACȚIUNEA POLIȚIȘTILOR DE LA HÎRLĂU

  La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de contrabandă, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulație pe drumurile publice.

  Au fost verificați 15 agenţi economici, 29 de autovehicule, 15 atelaje hipo și legitimate 64 de persoane.

  De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.540 de lei, dintre care 9 conform OUG 195/2002, 2 conform Legii 12/1990, 2 conform Legii 61/1991 și 1 conform altor acte normative.

  Totodată, au fost reținute 1 permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

  Exemple:

  O femeie de 44 de ani, din orașul Hîrlău, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei întrucât a apelat, în mod repetat, la mila publicului.

  Un bărbat de 30 de ani, din județul Neamţ, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei întrucât a fost depistat efectuând acte de comerţ pe raza oraşului Hîrlău, fără a avea întocmite şi afişate preţurile.

  O femeie de 47 de ani, din comuna Cepleniţa, a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare și permisul de conducere pentru 30 de zile întrucât a condus un autoturism pe D.E raza, pe raza comunei Scobinți, având defecțiuni grave la mecanismul de direcție și de iluminare, constatate de reprezentanţii R.A.R. Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet