More

  Sofer prins la volan, fara permis, pe strazile Pascaniului

  Array

   

  Ladata de 3 august a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii rutieri păşcăneni au depistat pe strada Lt. Ionescu din mun. Paşcani, un bărbat, de 34 ani, din mun. Paşcani, care conducea un auto fără a deţine permis de conducere.

  Astfel,în urma legitimării şi verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor depermis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Încauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335, alin. 1 din Codul Penal urmând ca, la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propuneri legale.

   

  BULETIN DE PRESA IJP IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet