0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Şofer prins beat cleşte la volan: a sunat la Poliţie mama iubitei acestuia

Femeia însă nu îşi făcuse griji în eventualitatea unui accident, ci de teamă că acesta ar putea fi violent cu fiica ei.

alertaţi de mama prietenei sale, care îl văzuse coborând din maşină clătinându-se. Nu fusese îngrijorată că era băut la volan, ci-şi făcea griji că ar putea deveni violent faţă de fiica sa.

Anul trecut, de Sfântul Nicolae, Constantin Ciopraga băuse într-un bar din Paşcani 3-4 sticle de bere şi 300-400 ml de vodcă. Ieşit din bar, s-a urcat în autoturismul Daewoo Matiz înmatriculat pe numele tatăul său şi s-a îndreptat spre satul Oboroceni din comuna Heleşteni, unde locuia iubita sa. A oprit în primul bar din sat, de unde a mai cumpărat două sticle de bere. Aici, s-a întâlnit cu mama iubitei sale, cu care a avut o scurtă discuţie contradictorie. A ieşit din bar clătinându-se, s-a urcat la volan şi şi-a continuat drumul spre domiciliul iubitei. Din urmă, mama acesteia l-a văzut coborând şi discutând pe un ton ridicat cu fiica sa. Îngrijorată de posibila escaladare a discuţiei, a sunat la 112. Poliţiştii au venit la faţa locului, au discutat cu Ciopraga, dar cum nu se întâmplase nimic, iar bărbatul nu se afla în maşină, au plecat. La scurt timp după aceasta, bărbatul s-a urcat din nou la volan, pentru a se întoarce la Paşcani. Pe drum a fost însă oprit de poliţie.

La testarea cu aparatul Drager, a rezultat o concentraţie de 1,25‰ alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i-a fost stabilită o alcoolemie de 2,93‰ în sânge. Ciopraga a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului. Iubita sa a refuzat să dea declaraţii în calitate de martor. Mama acesteia nu a avut însă nicio reţinere. Judecătorii au reţinut în favoarea şoferului faptul că se afla la prima abatere şi că îşi recunoscuse fapta. Ca urmare, i-au aplicat o condamnare la 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. În acest interval, el nu va avea dreptul de mai conduce autovehicule. Sentinţa se află încă în termenul de apel.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow