More

  Şofer din Republica Moldova găsit mort în benzinărie

  Array

  Un şofer de tir din Republica Moldova a murit într-o benzinărie din Paşcani. El a anunţat angajaţii că se simte rău, însă s-a stins rapid. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani l-au resuscitat minute bune, fără nici un rezultat. Poliţiştii fac cercetări cu privire la condiţiile în care a murit bărbatul.

  petrom

  Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Republica Moldova a murit într-o benzinărie din Paşcani. Şoferul a fost găsit fără suflare în cabina tirului parcată în benzinăria Petrom de pe strada Grădiniţei din Municipiu, în apropierea Spitalului Municipal de Urgenţă, de personalul medical de pe Ambulanţa chemată la faţa locului.

  O angajată a benzinăriei a sunat la 112 să cheme ajutor de urgenţă pentru că bărbatul a spus că are dureri groaznice în piept. Deşi a fost resuscitat minute întregi de către medici, nu a mai putut fi salvat.

  Corpul neînsuflețit a fost trimis la I.M.L. Iaşi pentru necropsie. Nu au fost găsite urme de violenţă pe corp. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, în jurul orei 01.30.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  Anunt de pierdere

  Pierdut Registru Unic de Control cu nr. 2140772 al firmei II ILIOAIA IONUT,  CUI 28272803. Il declar nul!

  Casieria din orașul Hârlău va fi închisă pe data de 20 ianuarie 2021

  APAVITAL aduce la cunoștința utilizatorilor săi că pe data de 20 ianuarie 2021, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI