13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Sofer baut prins la volan. A ramas fara permis pentru trei luni

La data de 24 martie a.c., în jurul orei 18:00, a fost depistat un bărbat, de 54 ani, din oraşul Târgu Frumos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 280B Cucuteni, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 1.305 lei şi a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

Mentionam ca barbatul a fost depistat in cadrul unei actiuni ample ce s-a desfasurat pe mai multe zile. “In perioada 24-25 martie a.c., în intervalele orare 07:00-10:00 şi 15:00-18:00 şi respectiv pe data de 27 martie a.c., în intervalul orar 07:00-10:00, poliţiştii rutieri împreună cu cei de la ordine publică au organizat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului rutier public de persoane şi combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au efectuat 483 testari alcoolscopice. Au fost aplicate 166 sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 pentru alcool, 9 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare, 2 pentru centuri, iar restul pentru alte abateri.

Au fost constatate 11 infracţiuni, dintre care 4 pentru alcool, 3 pentru sustragere de la recoltarea probelor biologice, iar 4 pentru alte infracţiuni la regimul rutier” se arata in comunicatul de presa trimis de IPJ Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI