2.6 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Societăți din Pașcani în Topul Național al Firmelor

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a publicat lista firmelor din judeţ care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. In document, sunt si mai multe societati din municipiul Pascani, care sunt pe primele locuri la anumite categorii.

 

Industrializarea Carnii (Kosarom) SA se afla pe locul 4, la categoria INDUSTRIE Prelucrarea și conservarea cărnii, Întreprinderi mari. Tot la intreprinderi mari, pe primul loc este PROINVEST GROUP SRL pentru Producția de profile obținute la rece. Pe locul 6 este ELECTROPUTERE VFU PASCANI SA pentru fabricarea materialului rulant

La categoria Intreprinderi mijlocii, pe locul I se afla fabrica de drojdie Rompak SRL, dar si EUROTEX COMPANY SRL , de la Targu Frumos, pe locul 4 AVASTAR SRL, pe locul 2 CASA DE VINURI COTNARI SA si COTNARI SA, iar pe locul 8 EKY-SAM SRL, pentru lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

La categoria Microîntreprinderi, printre altele, pe locul sase sunt alte doua firme din Pascani, MERIDIAN MOTOR SERVICE-M.M.S. SRL pentru Fabricarea materialului rulant si KAT PIOVRA SRL pentru Comerț cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate.

Potrivit Ziarul de Iasi,  topurile judeţene sunt realizate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, iar cel naţional este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza datelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

Însumat, reprezentarea Iaşului în Topul Naţional se traduce în 2,14 miliarde euro cifră de afaceri, respectiv 28.088 salariaţi.

Documentul poate fi consultat aici.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO | Cupluri de aur premiate de Ziua Națională, la Heleșteni

Respectul, iubirea si daruirea de a merge alaturi de partenerul de viata, timp de jumatate de secol,...

A început montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun de la Pașcani. Deschiderea ar urma să fie săptămâna viitoare

Au inceput sa fie montate casutele de lemn pentru targul de Craciun pe esplanada din municipiul Pascani....

VIDEO | El este medicul pășcănean decorat de președintele țării. Sergiu Ungureanu – tânăr din Republica Moldova, doctor dedicat Pașcaniului

Un medic pascanean a fost decorat cu ordinul Meritul Sanitar in grad de cavaler, de catre presedintele...

VIDEO | Maria Ojică a trecut încă o etapă din SuperStar. Se află printre ultimii opt concurenți

Maria Ojica, tanara de 21 de ani din municipiul Pascani a reusit sa treaca si de prima...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI