0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Societatea locală de salubritate a obținut licența pentru deszăpezire

Societatea de salubritate și transport public local a obținut licența pentru serviciul de deszăpezire. CLP Ecoserv se va ocupa legal de întreținerea străzilor și trotuarelor, pe timp de iarnă. Licența a fost obținută de la ANRSC, iar pe baza acesteia societatea pășcăneană își poate organiza activitatea.

Directorul interimar Dumitru Chiuariu a precizat că, în continuare va fi încheiat un contract de achiziție, urmând, pentru început, să fie cumpărată o cantitate de circa 100 de tone de sare și material antiderapant. De asemenea, vor închiriate utilaje pentru deszăpezirea străzilor.

Precizăm că în ședința care a avut loc pe data de 28 octombrie, consilierii din opoziție au solicitat ca primăria să predea societății și un camion cu lamă si sărăriță, achiziționat în anul 2019, special pentru deszăpezire, utilaj care se află în momentul de față în parcul auto al primăriei.

Aceeași consilieri au atras atenția că, odată cu delegarea acestui serviciu societății locale de salubritate, primăria nu mai poate presta servicii de deszăpezire.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow