13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Societatea fără activitate a rămas şi fără conducere. Primarul şi consilierii nu s-au grăbit să îi delege administrarea cimitirelor, strandului şi parcărilor

PSA Paşcani, fostul operator local de apă şi canalizare a rămas fără conducere. Membrii Consiliului de Administratie şi-au menţinut demisiile condiţionate, depuse pe 30 iunie 2017, pe motiv ca societăţii nu i-au fost delegate efectiv noi obiecte de activitate şi nu au fost actualizate contractele de mandat. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul şedinţei C. A -ului, convocată de la ora 15.00.
Totodată directorul societăţii, Aristotel Katzighera, susţine că şi-a depus mandatul dar mai rămâne în funcţie, conform legii, încă 30 de zile.
Din 17 mai, când au fost depuse demisiile şi până acum, Consiliul Local a aprobat modificările statului societăţii iar regulamentele privind organizarea activităţilor care urmează să fie preluate de PSA – administrarea ştrandului, a cimitirelor şi a parcărilor, au fost supuse dezbaterii publice şi urmează să intre pe ordinea de zi a legislativului local.

Aceste demersuri  nu au fost suficient de convingătoare pentru membrii Consiliului de Administratie care au preferat să plece, decât să mai rămână la conducerea unei societăţii care funcţionează fără buget aprobat de doi ani de zile şi fără obiect de activitate. De asemenea consilierii PNL au  infiintat anul trecut o comisie de analiza a activitatii societatii cu scopul de a gasi solutii pentru eficientizarea activitatii. Raportul a fost prezentat in acest an, cu o intarzaiere de cateva luni de zile, fara nici o masura concreta.
Menţionăm că din Consiliul de Administraţie de la PSA au făcut parte Dragoş Ionescu, Iulian Moraru, Stoica Constantin, Vasilică Aparaschivei, şi Sorin Nacuta care a demisionat pe 17 mai.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow