More

  Societatea fără activitate a rămas şi fără conducere. Primarul şi consilierii nu s-au grăbit să îi delege administrarea cimitirelor, strandului şi parcărilor

  Array

  PSA Paşcani, fostul operator local de apă şi canalizare a rămas fără conducere. Membrii Consiliului de Administratie şi-au menţinut demisiile condiţionate, depuse pe 30 iunie 2017, pe motiv ca societăţii nu i-au fost delegate efectiv noi obiecte de activitate şi nu au fost actualizate contractele de mandat. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul şedinţei C. A -ului, convocată de la ora 15.00.
  Totodată directorul societăţii, Aristotel Katzighera, susţine că şi-a depus mandatul dar mai rămâne în funcţie, conform legii, încă 30 de zile.
  Din 17 mai, când au fost depuse demisiile şi până acum, Consiliul Local a aprobat modificările statului societăţii iar regulamentele privind organizarea activităţilor care urmează să fie preluate de PSA – administrarea ştrandului, a cimitirelor şi a parcărilor, au fost supuse dezbaterii publice şi urmează să intre pe ordinea de zi a legislativului local.

  Aceste demersuri  nu au fost suficient de convingătoare pentru membrii Consiliului de Administratie care au preferat să plece, decât să mai rămână la conducerea unei societăţii care funcţionează fără buget aprobat de doi ani de zile şi fără obiect de activitate. De asemenea consilierii PNL au  infiintat anul trecut o comisie de analiza a activitatii societatii cu scopul de a gasi solutii pentru eficientizarea activitatii. Raportul a fost prezentat in acest an, cu o intarzaiere de cateva luni de zile, fara nici o masura concreta.
  Menţionăm că din Consiliul de Administraţie de la PSA au făcut parte Dragoş Ionescu, Iulian Moraru, Stoica Constantin, Vasilică Aparaschivei, şi Sorin Nacuta care a demisionat pe 17 mai.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet