2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Societatea Auto Trans Com din Pașcani a donat un dispozitiv automat pentru decontaminare la Serviciul de Ambulanță Iași. Firma va mai dona alte două săptămâna viitoare

Societatea Auto Trans Com din Pașcani a donat Serviciului de Ambulanța Iași un dispozitiv automat pentru decontaminare. Firma omului de afaceri Cristinel Bolobiță este la a doua inițiativă de agest gen, prima donație fiind făcută către Substația din Pașcani. În acest moment, angajații Serviciului de Ambulanță Iași vor avea posibilitatea de a se decontamina înainte de a intra în clădire, dar și la ieșire. Reprezentanții Societății Auto Trans Com au anunțat că săptămâna viitoare, încă două dispozitive vor intra în dotarea a încă două stații de ambulanță, cea din Târgul Frumos, respectiv Hârlău.

Dispozitivul automat pentru decontaminare a fost amplasat la intrarea în clădire

În plină pandemie, o societate comercială din Pașcani a decis să sară în ajutorul angajaților Serviciului de Ambulanță Iași. Astfel, în decursul zilei de marți, 5 mai, un dispozitiv automat pentru decontaminare a fost amplasat la intrarea în clădirea unității. „Principala preocupare, în această perioadă și cea mai importantă, este siguranța noastră și a celor din jurul nostru, respectiv protecția împotriva infecției cu Covid-19.

Din acest motiv, societatea Auto Trans Com, administrată de omul de afaceri Cristinel Bolobiță a demarat o acțiune de donare a unor dispozitive automate pentru decontaminare, necesare pentru protecția personalului din cadrul Serviciului de Ambulanță Iași. Prima donație făcută de domnul Bolobiță Cristinel a fost la Stația Pașcani unde am instalat și pus în funcțiune primul dispozitiv special. Pentru o siguranță cât mai mare și pentru scăderea riscului de accidente epidemiologice, astăzi (n.r. 5 mai) vom monta cel de-al doilea tunel, la Serviciul de Ambulanță Iași. Personalul echipat pentru intervenții va trece prin acest dispozitiv automat, dotat cu lampă cu raze UV și prevăzut cu 8 diuze de pulverizare, pentru decontaminare cu biocid în formă de vapori”, a specificat Costică Timofte, manager Auto Trans Com Pașcani. Totodată, acesta susține că săptămâna viitoare, încă două dispozitive vor fi donate către Târgu Frumos și Hârlău.

citeste continuarea pe bzi

DE LA ACELAȘI AUTOR